12 de juny 2012

Viatges i bosses...

Necessito que algú m'ho expliqui. 
Resulta que una entitat bancària que ha estat venuda simbólicament per 1€, que posteriorment el FGD ha pagat 953 milions d'euros per eixugar les pèrdues de la transacció, ara regala 100 €  al seus clients per anar de viatge, ah! i això mola!!
Una altra entitat que ha estat molt de temps en tota classe de rumors de més o menys solvència, que degut a tot el "tsunami" financer té les accions per terra, es dedica a uniformar la ciutat regalant una bossa de la compra a canvi de res... francament necessito que m'ho expliquin.
La banca a punt de fer fallida, Europa que ens ha d'injectar diners, crec que són motius suficients per ser més seriosos. Si es tracta de recaptar clients, potser seria millor donar una imatge menys frívola en quant a despeses. 
Per exemple:
Per què no modifiquen els horaris amb una atenció al públic més àmplia?
Per què no permeten pagar els rebuts a qualsevol hora i no en horari restringit?
Per què no deixen de jugar amb el "valor dia" a final de mes.
Per què no deixen de cobrar comissió per una transferència on-line, quan la feina no la fan ells?
Per què.......?
A millor servei, millors resultats, així de fàcil.
Sembla que no haguem après res, en lloc d'exigir serietat ens conformem amb una bossa o 100€ que a fi de comptes ja ens cobraran amb el tema "valor dia".
Està clar que malgrat l'enrenou tot segueix igual, a veure qui dòna més: regals, ofertes, interessos favorables, bones condicions.... ells només donen i tothom a seguir-lis el joc. 
Malauradament tot fa pensar que en quant les aigues es calmin, el més probable és que la història es repeteixi... ara bé, mentrestant ..... mola!!!!!!!!!